субота, 17 липня 2021 13:37

"Шахтар" майже не тренували – Грачов

"Шахтар" майже не тренували – Грачов
Грачов впевнений у скороминущості кризи "Шахтаря".ото: Денис Руденко, Footboom

Колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов розповів про підготовку команди до нового сезону. Експерт не погоджується з думкою, що у новому сезоні "Шахтарю" не відразу вдасться налагодити гру.

– Щоби стверджувати про кризу "Шахтаря" треба бути в курсі справ команди. Я точно знаю, що попри минулорічні результати, "Шахтар" буде готовим на всі 100% у сезоні новому. Просто минулого року команду майже не тренували. За такого режиму почалися ігрові проблеми.

За повідомленнями із табору гірників футболісти важко працювали на літніх зборах напередодні чемпіонату. Новий тренер дав серйозні навантаження. Потенціал у гравців "Шахтаря" – величезний. За умов правильної тренувальної роботи колектив швидко увійде в робочий ритм. Від кризи не залишиться й сліду.

Очікую, що вже цього року команда поверне собі чемпіонський титул. Перші відгуки про роботу Роберто Де Дзербі налаштовують мене на позитивний результат".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Та ж картина – ексфорвард "Динамо" не бачить різниці між Хацкевичем та Луческу

Минулого року донецький "Шахтар" програв усі змагання в Україні. Чемпіоном, володарем Кубка й Суперкубка стало київське "Динамо". До цього кияни поступалися в чемпіонаті чотири сезони поспіль.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" майже не тренували – Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути