середа, 28 листопада 2018 00:33

"Шахтар" дотиснув "Хоффенхайм" у доданий час

"Шахтар" дотиснув "Хоффенхайм" у доданий час
Тайсон, Ісмаілі й П'ятов були головними діючими особами на полі

Донецький "Шахтар" в Лізі чемпіонів обіграв в драматичному матчі на виїзді німецький "Хоффенхайм" – 3:2. Переможний м'яч Тайсон забив на 92-ій хвилині гри. Гірники мають усі шанси поборотися за вихід в 1/8 фіналу.

Гру зробили лідери "Шахтаря" Ісмаілі й Тайсон. Перший відзначився голом і результативною передачею, а на рахунку другого два м'ячі й асист. У складі німецького клубу виконавців такого класу не знайшлося.

"Шахтарю" тепер треба перемагати вдома французів, щоби гарантувати собі вихід в 1/8 фіналу

Ніхто не знає чим би закінчилася боротьба, якби не вилучення угорця "Хоффенхайму" Салаї. Німці продовжували атакувати й двічі за рахунку 2:2 стійка й перекладина рятували донеччан. Ще кілька разів господарі не влучили у порожні ворота. Потім настала черга гірників. Дві штанги й переможний гол Тайсона в доданий час.

"Шахтар" на 15-у хвилину вів у рахунку – 2:0. Але розгубив перевагу ще в першому таймі. Знову не обійшлося без помилки воротаря Андрія П'ятова. Голкіпер спочатку побіг за високою свічкою у власному карному майданчику. Потім зупинився й почав повертатися назад. Удар головою у порожні ворота повернув П'ятову концентрацію на решту 50 хвилин матчу. Більше він не помилявся.

Гірники нахапалися жовтих карток на кілька матчів уперед. Добре, що на відміну від суперника, вдалося завершити гру у повному складі. І найбільша радість – нікого не дискваліфікували на "матч року" проти "Ліона".

"Шахтарю" тепер треба перемагати вдома французів, щоби гарантувати собі вихід в 1/8 фіналу. З огляду на першу гру завдання не бачиться неможливим. Тим більше, що до того часу має одужати Марлос.

В паралельному матчі "Ліон" удома не втримав перевагу в грі проти "Манчестер Сіті" – 2:2.

Голи:
0:1 - 13 Ісмаїлі, 0:2 - 15 Тайсон, 1:2 - 17 Крамаріч, 2:2 - 40 Цубер, 2:3 - 90 Тайсон.
Хоффенхайм - Бауманн, Нордтвейт (Грілліч, 84), Фогт, Ермін Бичакчич, Шульц (Гриф, 84), Демірбай, Цубер (Нелсон, 77), Кадержабек, Бельфоділь, Салаї, Крамаріч.
Шахтар - Пятов, Хочолава, Кривцов, Ісмаїлі, Данченко (Бутко, 90), Коваленко (Дентіньо, 85), Степаненко (Алан Патрік, 77), Тайсон, Майкон, Матвієнко, Мораес.
попередження:
Степаненко (37), Салаї (58), Матвієнко (68), Фогт (89), Кривцов (90), Данченко (90), Пятов (90), Демірбай (90).
Вилучення:
Салаї (59).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Шахтар" вирвав нічию в матчі проти "Хоффенхайма" - відео

В останньому турі, який гратиметься 12 грудня, "Шахтар" у Харкові прийматиме "Ліон", а "Манчестер Сіті" – "Хоффенхайм".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" дотиснув "Хоффенхайм" у доданий час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути