Ексклюзиви
субота, 28 листопада 2020 22:16

"Шахтар" дотиснув "Дніпро" за хвилину до закінчення гри

"Шахтар" дотиснув "Дніпро" за хвилину до закінчення гри
Алан Патрік заробив жовту картку. Фото "Шахтар"

Донецький "Шахтар" у драматичному виїздному матчі зумів на передостанній хвилині матчу вирвати перемогу в "Дніпра-1" – 1:0. Відзначився Тете.

Команда Йовічевича не заслуговувала на поразку. Донеччани створили обмаль по-справжньому небезпечних моментів і навряд чи забили би, якби не досвідчений 37-річний Сергій Кравченко. Півзахисник "Дніпра-1" махнув ногою повз м'яч і подарував шанс для Тете. Якби не його удар відставання "Шахтаря" від "Динамо" могло зрости до 5 пунктів.

"Дніпро-1" грав дуже дисципліновано, тактично грамотно перебудовувався, намагався вибігати в швидкі контратаки й мав кілька моментів аби святкувати перемогу. Не вистачило останнього пасу, останнього дотику. Видно було, як важко захисникам "Шахтаря" стримувати потужного Артема Довбика. При всій симпатичності гри господарі зазнали четвертої поразки поспіль й у власників може урватися терпець. Шкода, бо команда Йовічевича справді прогресує.

При всій симпатичності гри господарі зазнали четвертої поразки поспіль й у власників може урватися терпець

"Шахтар" навряд чи вийде з кризи цього року. В діях усіх без винятку гравців відчувається невпевненість. Вони схожі на боксера, який "поплив" після кількох сильних і точних ударів у голову. Гірники роблять усе на автоматі, а від колишньої розкутості й імпровізації не лишилося й сліду. Головне завдання "Шахтаря" – дотягнути до зимової паузи із мінімальними втратами. Про 1/8 Ліги чемпіонів можна вже не турбуватися.

Майже увесь матч просиділи в запасі Кривцов, П'ятов і Степаненко. Каштру вирішив почекати поки вони наберуть форму. Тарас з'явився на останніх хвилинах і зовсім не вразив. Тайсон вийшов лише в другому таймі й продовжував боротьбу із самим собою. Думки бразильця вже давно на пляжі Копакабани, а тіло продовжує мучитися в холодній Україні. Загалом, якби не Тете з Марлосом та Додо, то про"Шахтар" можна було забути як про команду з найчисленнішою бразильською діаспорою в Україні та Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" впевнено розібралося з "Ворсклою"

Наступний матч гірники зіграють у вівторок, 1 грудня, вдома в Лізі чемпіонів проти "Реала".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" дотиснув "Дніпро" за хвилину до закінчення гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути