Ексклюзиви
субота, 16 травня 2009 11:48

Сафіна похвалилася як обіграла Бондаренко

Сафіна похвалилася як обіграла Бондаренко
Російська тенісистка Динара Сафіна, яка вийшла в півфінал турніру WTA в Мадриді, заявила, що відчуває себе на іспанській землі дуже упевнено.

Як інформує офіційний сайт Mutua Madrilena Madrid Open, напередодні старту Ролан Гаррос, перша ракетка світу, за її словами, збирається грати упевнено, вигравати партію за партією і подавати 100 подач з 100 і не відчуває тиску через те, що поки не підкорила турнір "Великого Шолома".

Сафіна припустила, оцінюючи свою гру в Мадриді, що нарешті знайшла на іспанській землі свій кращий теніс, насолоджуючись грою в певні моменти зустрічі.

"Що стосується гри проти Бондаренко, то я почала наш матч добре, проте зробила кілька помилок, які дозволили сумніватися в моїй перевазі. Проте я вчасно взяла себе в руки, не стала нервувати і знову повернула собі лідерство", — прокоментувала російська тенісистка, яка перемогла в боротьбі за півфінал з рахунком 6:4, 6:3.

У півфіналі Динара Сафіна повинна зіграти проти швейцарки Патті Шнідер. Проти Шнідер перша ракетка світу вже грала тричі, і тричі успіх був на стороні російської тенісистки.

sonyericssonwtatour.com, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сафіна похвалилася як обіграла Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути