Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2008 16:09

Сафін вивів Росію вперед у матчі з Чехією

Марат Сафін приніс збірній Росії перше очко в матчі 1/4 фіналу Кубка Девіса проти чехів. Російський тенісист отримав перемогу в п"яти партіях - 6:7 (5:7), 3:6, 6:3, 6:2, 6:4.

Матч Росія - Чехія проходить у Москві на Малій спортивній арені "Лужники". Пізніше у п"ятницю відбудеться зустріч Ігор Андрєєв - Радек Штепанек, повідомляє офіційний сайт Кубка Девіса.

У першому сеті Сафін і Бердих упевнено грали на своїй подачі і партія закінчилася тай-брейком, який залишився за чеським тенісистом (7:5). У другому сеті за рахунку 3:3 Бердиху вдалося зробити перший брейк у матчі і довести партію до перемоги (6:3).

Початок третього сету залишився за Сафіним, який виграв три перші гейми. Надалі росіянин тримав свою подачу і виграв партію (6:3). У четвертому сеті Сафіну вдалося розвинути свою перевагу і добитися перемоги з рахунком 6:2.

У вирішальному п"ятому сеті російський тенісист за рахунку 2:2 в черговий раз узяв подачу суперника. До кінця партії Сафін жодного разу не програв свою подачу і цього вистачило для загальної перемоги - 6:7 (5:7), 3:6, 6:3, 6:2, 6:4.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Сафін вивів Росію вперед у матчі з Чехією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути