Ексклюзиви
понеділок, 26 липня 2010 18:36

Садовий і Горбаль подивилися на "успіхи" у зведенні об'єктів до Євро-2012

Садовий і Горбаль подивилися на "успіхи" у зведенні об'єктів до Євро-2012

26 липня мер Львова Андрій Садовий і голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль відвідали основні об"єкти, що зводяться у місті до "Євро-2012" - стадіон і аеропорт.

"По терміналу ми попереду Донецька. Стадіон – вийшли на позицію, подібну до польських міст, які заново будують стадіони. Єдине питання, яке нас хвилює – дороги на території області", - прокоментував побачене Андрій Садовий.

На стадіоні у дві зміни працює 700 робітників. 40% з них – мешканці Львівщини.

"Будівельно-монтажні роботи на стадіоні готові на 35%, - запевняє директор генпідрядника будівництва арени фірми "Альтком" Василь Огородник. - Почали монтувати опори, на яких буде кріпитися дах. Конструкцію даху почнемо монтувати 16 вересня. До кінця року вона має бути готова на 65%.

Завтра до Львова прибудуть проектувальники злітної смуги аеропорту. Раніше говорили, що аеропорт закриють на кілька місяців.

"Зараз перемагає мудрість керівництва держави, що аеропорт працюватиме у звичному режимі, - розповів Садовий. - Закривши аеропорт, ми втратимо близько трьох мільярдів гривень. Це значне більше, ніж можна інвестувати, щоб аеропорт працював у звичному режимі".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Садовий і Горбаль подивилися на "успіхи" у зведенні об'єктів до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути