четвер, 08 квітня 2010 11:52

Шацьких став володарем "Золотого м"яча"

Шацьких став володарем "Золотого м"яча"

Президент київського "Арсеналу" Вадим Рабинович вручив форварду "канонірів" Максиму Шацьких "Золотий м"яч" - спеціальний приз, виготовлений для нагородження нападника "Арсеналу" за 100-й гол у чемпіонаті України.

Президент "Арсеналу" повідомив, що для 200-го голу Максима Шацьких вже замовлено подібний "Золотий м"яч", але з більшим вмістом золота і крупніший за розміром.

Також Вадим Рабинович замовив "Золотий м"яч" і для Андрія Воробея, сподіваючись на те, що вже в найближчому матчі з київським "Динамо" Андрій у разі виходу на поле зможе оформити ювілейний гол.

"У суботу належить серйозний матч з одним із лідерів чемпіонату, київським "Динамо". І хотілося б, щоб "каноніри" підійшли до цієї гри максимально зосереджено, відповідально і з тим же настроєм, що і в попередній грі", - підкреслив Вадим Рабинович.

Зазначимо, що зустріч Рабиновича з тренерами і гравцями клубу відбулася на тренувально-навчальній базі в селищі Щасливому.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Шацьких став володарем "Золотого м"яча"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути