четвер, 04 жовтня 2018 22:59

Сачко назвав головну помилку в матчі зі "Спортингом"

Сачко назвав головну помилку в матчі зі "Спортингом"
Сачко пояснив поразку від "Спортинга". Фото: ФК "Ворскла"

Головний тренер "Ворскли" Василь Сачко прокоментував поразку команди в матчі зі "Спортингом" (1:2).

"До дрібниць прорахували всі моменти, всі стандартні положення. У першому таймі ми грали дисципліновано, встигали перебудовуватися, і це давало свої плоди. "Спортинг" володів м'ячем, але нічого не створював у наших воріт.

У другому таймі наші сили закінчувалися, а "Спортинг "підсилив гру замінами. Це трагічно і сумно, але треба прийняти так як є. Нам потрібно було підсилити гру швидкісними хлопцями, але ми розраховуємо на тих, хто зараз є. Я вдячний хлопцям, вони зробили все можливе.

Заміна Кулача? Ми знали, що у Влада проблеми з ключицею. Він гарний у грі на атаку, але при втратах м'яча ми просили, щоб він швидше перебудовувався на оборону. Він уже почав не встигати, тому ми випустили свіжого Сергійчука. Він більше грав з глибини, повинен був цементувати центральну вісь, але не спрацювало десь.

Останні хвилини матчу? Зараз можна говорити все що завгодно. У кінцівці побігли забивати другий. Ми розкрилися, це була помилка. Була б довше лава, можна було щось будувати.

"Карабах"? Вибору немає. Ми дивимося з позитивом на ці матчі. Треба відновити хлопців... Для нас велика втрата - Кобахідзе, Васін, Чижов. Карабах - не подарунок, класна команда, але ми готуватиметься і грати. Ми цього хотіли, чекали, будемо виходити з цієї ситуації", - сказав Сачко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Ворскла" втратила очки зі "Спортингом" - відео

У наступному поєдинку групового етапу Ліги Європи "Ворскла" зіграє з "Карабахом".

Зараз ви читаєте новину «Сачко назвав головну помилку в матчі зі "Спортингом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути