пʼятниця, 29 серпня 2008 10:24

Руїс покаже Валуєву супербокс

Російський боксер сказав, що він упевнений в своїй перемозі у майбутньому бою. "Перед матчем з Руїсом у мене був дуже напружений період підготовки до бою за чемпіонський титул, і зараз я знаходжуся в одному з найкращих своїх станів готовності за останні роки, - повідомив Валуєв. - Це була плідна робота. Зараз у мене є упевненість в своїй перемозі, і я готовий зробити все, щоб її досягти".

Однак, російський боксер не розкрив секрети своєї підготовки до бою. "Можна було б багато говорити про те, в чому я змінився за останній час, - підкреслив боксер з Санкт-Петербургу. - Але краще приходите в суботу на мій бій з Джоном Руїсом і ви все побачите на власні очі".

Двократний екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Джон Руїз теж не виказав сумніву в своїй перемозі. "Подивіться, з ким я бився у своїй кар"єрі, - сказав на прес-конференції Руїс. - Я не шукав легких шляхів, а йшов важкою дорогою. Я бився з кращими боксерами суперважкого

дивізіону і довів чого я вартий. І готовий довести це знову. Так, у мене була чорна смуга, але разом з моїм новим тренером я подолав її. Зараз я відчуваю себе ніби я знову народився і знаходжуся в повній гармонії з самим собою. Мені приємно знаходитися в Германії, де живуть такі доброзичливі люди. У суботу вони хочуть побачити на рингу гарне видовище, і я готовий їм його подарувати".

"Обозреватель"

Зараз ви читаєте новину «Руїс покаже Валуєву супербокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути