вівторок, 11 вересня 2007 09:04

Руні рветься на поле найближчим часом

Ведучий нападник збірної Англії і "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні, 21 рік, заявив, що готовий вийти вже на цьому тижні, повідомляє www.news.sportbox.ru.

Форвард, що зламав кістку лівої стопи в першому турі Прем"єр-ліги, зустрівся з наставником "Манчестер Юнайтед" Алексом Фергюсоном і виявив бажання вийти на поле вже в найближчому матчі проти "Евертона". Проте тренер, що відмовився ставити Руні в поєдинку попереднього туру з "Сандерлендом", не бажає ризикувати здоров"ям нападника і далі. В кінці тижня буде проведено черговий медогляд, по результатах якого шотландський фахівець і ухвалить рішення щодо подальших перспектив Руні.

За першою інформацією Руні вибув з ладу на два місяці. Форвард вже не зіграв у відбірковому поєдинку Євро-2008 проти Ізраїлю і не вийде на полі в найближчу середу, 12 вересня, в грі із збірною Росії. Якщо травма і надалі заважатиме виходу Руні на поле, то крім стартових матчів свого клубу в груповому етапі Ліги чемпіонів, в середині жовтня йому також доведеться пропустити домашню зустріч з Естонією і поєдинок проти росіян в Москві.
Зараз ви читаєте новину «Руні рветься на поле найближчим часом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути