пʼятниця, 05 червня 2009 20:26

Руні розповів про свою мрію

Руні розповів про свою мрію

Нападаючий збірної Англії та "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні хоче встановити рекорд і забити 50 голів за національну команду.

Нинішній рекорд належить серові Бобі Чарльтону, який забив 49 голів за 106 матчів за збірну.

"Звичайно, я був би щасливий стати найкращим голеадором збірної Англії. Мені ще далеко до цього, але я прагну до мети. Дивлячись на минулі роки моєї кар"єри я можу сказати, що це можливо.

З того часу, як я підписав контракт з "Манчестер Юнайтед", почав грати в Лізі чемпіонів, я набрався досвіду, і це відбилося на моїх результатах у складі збірної. Зараз я отримую задоволення від гри за збірну більше, ніж коли-небудь", - цитує Руні офіційний сайт "МЮ".

Найближчий матч команди Капелло, Казахстан – Англія, відбудеться 6 червня в Алма-Аті, а 10 червня англійці також в рамках відбірного турніру ЧС-2010 приймуть Андорру.

У шостій європейській відбірній групі збірна Англії займає перше місце, набравши 15 очок в п"яти матчах. На другому місці йде Хорватія (десять очок в п"яти матчах), на третьому - Україна (сім очок в чотирьох матчах).

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Руні розповів про свою мрію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути