четвер, 23 жовтня 2008 12:04

Руні хоче забити сотий гол на день народження

Нападаючий "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні оголосив, що дуже хоче забити свій сотий гол в клубній кар"єрі у ворота свого рідного "Евертона", повідомляє terrikon з посиланням на TheGuardian.

У наступному турі "червоні дияволи" зіграють на виїзді в Ліверпулі в суботу, а напередодні Руні відсвяткує свій 23-й день народження. Кращим подарунком до невеликого свята він жадає бачити гол у ворота "Евертона", в якому, між іншим, Вейн виріс і став футболістом.

"Зараз все складається для мене як ніколи добре, - говорить форвард, який набрав відмінну форму і жадібний до забитих м"ячів. - Дуже хочу, щоб фортуна теж була на моїй стороні. Мені дуже подобається моя гра, як, втім, і гра нашої команди".

"Завжди приємно забивати, а сотий гол - це взагалі щось. Якби мені вдалося зробити це в матчі з "Евертоном", в якому я почав свою кар"єру, то я був би просто щасливий", - додає Вейн.

Зараз ви читаєте новину «Руні хоче забити сотий гол на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути