пʼятниця, 13 червня 2008 21:05

Румуни ледь достроково не вибили Італію з Євро

Румуни ледь достроково не вибили Італію з Євро

Після двох турів, зіграних на чемпіонаті Європи, діючі чемпіони світу італійці набрали лише одне очко. Після гри Буффон досить саркастично привітав суддів. Судячи з поведінки команди Донадоні, нарікань на роботу Евребе з боку італійців буде достатньо.

Рахунок у другому таймі на 55-й хвилині відкрили румуни. Дзамбротта припустився помилками: замість того, щоб вибити м"яч за межі поля, він головою зробив скидку на Муту, який з радістю скористався таким подарунком. Але вже через хвилину після розіграшу штрафного Пануччі відіграв м"яч. Перший же м"яч у матчі побував у воротах саме румунів. Лука Тоні забив, але арбітр зафіксував положення поза грою.

За дев"ять хвилин до закінчення основного часу зустрічі Муту не зміг реалізувати одинадцятиметровий. Не зовсім впевнене виконання, і, як результат, Буффон відбив м"яч.

На 75-й хвилині Донадоні вирішив замінити Дель П"єро в надії, що Квальярелла зможе загострити атаку. Але натомість можливостей відзначитися в італійців стало ще менше.

Перед останнім туром в італійців одне очко і різниця забитих і пропущених м"ячів мінус три. Сьогодні ще зіграють збірні Голландії і Франції. Італія в останньому турі зустрінеться з французами.

Італія - Румунія - 1:1 (0:0)

Суддя: Том Хеннінг-Евребе (Норвегія)

Італія: Буффон, Дзамбротта, Пануччі, Кьєлліні, Гроссо, Де Россі, Пірло, Каморанезі (Амброзіні, 84), Перротта (Кассано, 56), Дель Пьєро (Квальярелла, 75), Тоні

Тренер: Роберто Донадоні

Румунія: Лобонт, Контра, Тамаш, Гоян, Рац, Радоі (Н.Діке, 25), Петре (Ніколіце, 58), Кодря, Ківу, Муту (Кочіш, 87), Д. Нікулае

Тренер: Віктор Піцурке

Голи: Муту (55), Пануччі (56)

Попередження: Муту (43), Ківу (58), Пірло (61), Д. Гоян (73), Де Россі (90+2)

Нереалізований пенальті: Муту (81)

Зараз ви читаєте новину «Румуни ледь достроково не вибили Італію з Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути