четвер, 21 серпня 2008 14:46

Руїс: Валуєв був одним з найлегших супротивників в моїй кар"єрі

Колишній двократний чемпіон світу в суперважкій ваговій категорії Джон Руїс заявив, що не сумнівається в своїй перемозі в бою проти Миколи Валуєва, який відбудеться 30 серпня. Нагадаємо, в 2005 році ці боксери вже зустрічалися. Тоді рішенням суддів перемога була присуджена росіянину, внаслідок чого титул за версією WBA в суперважкій вазі, перейшов до Валуєва.

Проте сам Руїс вважає, що виграв той поєдинок. "Я зробив дуже багато помилок тоді, але можу точно сказати, що другий раз повторювати їх не збираюся. Валуєв був одним з найлегших супротивників в моїй кар"єрі. Мені вдалося виграти у нього один раз, 30 серпня я зроблю це вдруге. Впевнений, оскільки бій проходить в Німеччині, на батьківщині промоутера росіянина Вілфреда Зауерланда, то судді знову не віддадуть мені перемогу за очками, як би добре я не бився. Мій єдиний вихід - нокаутувати росіянина, і, побачите, я зроблю це", - сказав американець мексиканського походження.

Нагадаємо, що сьогодні Валуєв святкує свій 35-й день народження.

"Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Руїс: Валуєв був одним з найлегших супротивників в моїй кар"єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути