вівторок, 26 липня 2011 16:49

"Рубін" викупив 35 квитків на матч з "Динамо"

"Рубін" викупив 35 квитків на матч з "Динамо"

"Рубін" викупив 35 квитків із 400, виділених уболівальникам казанців за правилами УЄФА на матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, повідомив "Р-Спорт" прес-аташе київського "Динамо" Олексій Семененко.

У вівторок, 26 липня, "Динамо" прийме на своєму полі казанський "Рубін" у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. За словами Семененко, "очікується аншлаг".

"Стадіон буде заповнений повністю. Всі квитки уболівальниками "Динамо" вже розкуплені, - повідомив прес-аташе. - А ось на фанатській трибуні гостей буде всього 35 чоловік. На їх секторі зяятиме справжня діра. Такого не пригадую".

"Самостійно ніхто не зможе купити квитки на фанатський сектор" Рубіна ", це заборонено", - додав прес-аташе київського "Динамо".

Стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського розрахований на 16 873 уболівальника, отже, місцевих фанатів буде близько 16,5 тисячі, у той час як казанців - менше 40 людей. Зустріч розпочнеться о 21.00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" викупив 35 квитків на матч з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути