неділя, 26 грудня 2010 10:54

Різдвяну гонку відмінили через обвалений дах стадіону

Різдвяну гонку відмінили через обвалений дах стадіону

У Німеччині скасовали різдвяну біатлонну гонку World Team Challenge, яка повинна була пройти на стадіоні футбольного клубу "Шальке" у Гельзенкірхені.

Як повідомляється на офіційному сайті "Шальке", через сильний снігопад обвалилася частина покрівлі "Фелтінс-арени". Пошкоджено три секції покриття зі склотканини. Гонку вирішили скасувати з міркувань безпеки.

Різдвяна біатлонна гонка World Team Challenge проводиться з 2002 року. Планувалося, що в 2010 році в ній візьмуть участь наші біатлоністи Валентина Семеренко / Сергій Седнєв, Оксана Хвостенко / Андрій Дериземля.

Нинішню зиму в Європі називають однією з найбільш сніжних за останні два десятиліття. Під Різдво несприятливі погодні умови стали причиною перебоїв у транспортному сполученні майже на всьому континенті. Через снігопади закривалися аеропорти, потяги прямували з великими затримками, було ускладнено рух по автомагістралях.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Різдвяну гонку відмінили через обвалений дах стадіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути