Ексклюзиви
четвер, 16 вересня 2021 07:31

Розгромні перемоги "Аякса" та "Ман Сіті": результати матчів першого туру Ліги чемпіонів

Розгромні перемоги "Аякса" та "Ман Сіті": результати матчів першого туру Ліги чемпіонів
Себатьян Алле виступає за "Аякс" із 2020 року. Фото: Gettyimages.com

Відбулися матчі Ліги чемпіонів першого туру середи.

Gazeta.ua знайомить з їхніми результатами.

У групі А команда захисника збірної України Едуарда Соболя "Брюгге" вдома сенсаційно здобула очки у матчі із ПСЖ. Команди обмінялися забитими м'ячам в першому таймі. В іншому матчі групи "МС" видав гольову феєрію у грі проти "Лейпцига" - 6:3. За гостей хеттрик записав на свій рахунок Крістофер Нкунку. Німецька команда догравала у меншості після вилучення Анхеліньйо. Гравець збірної України Олександр Зінченко провів весь матч.

У групі С гості здобули дві перемоги. Спочатку "Боруссія" Дортмунд в гостях здолала "Бешикташ" - 2:1. Другий гол на рахунку Ерлінка Голанда. Потім "Аякс" знищив в гостях "Спортинг -5:1. Покером відзначся Себастьян Алле.

Мадридський "Атлетико" вдома не зумів здолати "Порту" - 0:0. "Ліверпуль" у видовищному матчі переміг "Мілан" -3:2. Господарі вийшли вперед на початку гри, але під кінець тайму італійці за дві хвилини забили двічі. Команда Юргена Клоппа у другому таймі змогла здобути вольову перемогу.

В групі "Шахтаря" мадридський "Реал" здобув гостьову перемогу над "Інтером". На "Сан Сіро" була рівна гра. Команди вже схилялися до нічиї. Але бразилець Родріго на останній хвилині матчу приніс перемогу команді Карло Анчелотті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" знову розтрощила "Барселону"

У першому турі Ліги чемпіонів "Динамо" вдома зіграло в нічию із "Бенфікою" -0:0, а "Шахтар" в гостях програв "Шерифу" -0:2. Наступний тур Ліги чемпіонів відбудеться 27 та 28 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Розгромні перемоги "Аякса" та "Ман Сіті": результати матчів першого туру Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути