Ексклюзиви
пʼятниця, 15 серпня 2008 09:47

Розгром від "Динамо" призвів до відставки Черчесова

На наступний вечір після розгромної поразки від київського "Динамо" в матчі Ліги чемпіонів УЄФА керівництво "Спартака" усунуло від роботи з командою головного тренера Станіслава Черчесова.

Причина цього - "незадовільні спортивні результати", як вказано на офіційному сайті клубу. Дев"ятого серпня "Спартак" втратив вдома очки в зустрічі з аутсайдером прем"єр-ліги "Хімками" (1:1), а через чотири дні на своєму полі ганебно програв принциповому супернику київському "Динамо" (1:4). Вболівальники московської команди не забули і інший болісний удар: 12 липня в матчі національної першості "Спартак" був нокаутований ЦСКА (1:5).

Після зустрічі з киянами Черчесов заявив, що не збирається у відставку і має намір "тримати удар". Але керівництво червоно-білих за участі нового генерального директора Валерія Карпіна вирішило інакше. Готувати команду до недільного матчу з "Амкаром" буде помічник Черчесова Сергій Родіонов. Паралельно, як повідомляють різні ЗМІ, червоно-білі ведуть пошук нового головного тренера, яким, швидше за все, стане зарубіжний фахівець.

Популярний у минулому воротар "Спартака" очолив команду 19 червня 2007 року. До цього протягом 12 місяців він обіймав посаду спортивного директора, а раніше працював головним тренером в австрійських клубах "Куфштайн" і "Ваккер-Тіроль". У 2007 році "Спартак" став з Черчесовим срібним призером чемпіонату Росії, програвши золоту гонку пітерському "Зеніту".

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Розгром від "Динамо" призвів до відставки Черчесова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути