Ексклюзиви
понеділок, 18 жовтня 2021 08:28

Розгром від "Баварії" та скандальна поразка Моуріньйо: як зіграли суперники українських клубів у єврокубках

Розгром від "Баварії" та скандальна поразка Моуріньйо: як зіграли суперники українських клубів у єврокубках
Жозе Моуриньйо очолив "Рому" влітку 2021 року. Фото: REUTERS

Суперники українських команд у єврокубка провели свої матчі у національних чемпіонатах.

Gazeta.ua знайомить з їхніми результатами.

19 жовтня "Шахтар" зіграє домашній матч проти "Реала". Команда Карло Анчелотті пропускала тур в національному чемпіонаті.

Міланський "Інтер" поступився "Лаціо" - 1:3. Підопічні Сімоне Індзагі перемогли по ходу гри, але в кінці матчу пропустили тричі.

Кривдник "гірників" "Шериф" у чемпіонаті Молдови здобув розгромну перемогу над "Свінтул Георге" - 4:0.

20 жовня "Динамо" зіграє на "Ноу Камп". "Барселона" у домашньому матчі перемогла "Валенсію" -3:1. Господарі пропустили першими, але ще у першому таймі завдяки м'ячам Антсу Фаті та Менфіса Депая змогли вийти вперед, а під кінець гри поставили фінальну крапку.

Мюнхенська "Баварія" не помічає своїх суперників. Під каток Юліана Нагельсманна потрапив "Баєр" - 5:1. "Баварія" дуже легко та просто декласувала одного зі своїх конкурентів в гостях. Роберт Левандовський записав на свій рахунок дубль.

Лісабонська "Бенфіка" здолала в гостях "Трофенсе" - 2:1.Перемогу команді із Лісабона приніс Андре Алмейда на четвертій доданій до матчу хвилині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний провал Скрипника:чому "Шахтар" знищив "Зорю"

Наступний суперник "Зорі" софійський ЦСКА здобув важку перемогу у першості Болгарії над "Боєвим" -3:2. ЦСКА перемагав 3:0, але в кінці гри мало не втратив свою перевагу. Дубль за господарів зробив Хорді Кайседо.

"Рома" в гостях поступилася мінімально "Ювентусу" - 0:1. Єдиний гол у матчі забив Мойзе Кін. Наприкінці першого тайму римляни зрівняли рахунок у матчі, але арбітр скасував гол та поставив пенальті, яке Жордан Верету не реалізував. Після перерви гості могли претендувати на ще один пенальті, але Даніеле Орсато цього разу промовчав. У кінці гри Жозе Моуріньйо ледве не вилучили за суперечки з арбітром.

Норвезький "Беде-Глім" вирвав перемогу над "Сарпсборгом" -2:1. Господарі забили переможний гол на 86-й хвилині.

У матчі 11-го туру чемпіонату України "Динамо" в гостях розгромило ФК "Львів" - 4:1. "Шахтар" познущався над "Зорею" - 6:1. Лідером таблиці залишається команда Луческу. яка на три очки випереджає "гірників".

Зараз ви читаєте новину «Розгром від "Баварії" та скандальна поразка Моуріньйо: як зіграли суперники українських клубів у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути