Ексклюзиви
субота, 18 січня 2020 09:36

Розгляд справи Бесєдіна перенесли на лютий

Розгляд справи Бесєдіна перенесли на лютий
Артем Бесєдін забив рятівний м'яч збірної України в матчі проти Сербії в Белграді

Розгляд справи про можливе вживання форвардом київського "Динамо" Артемом Бесєдіним допінгу перенесено на 27 лютого. Про це повідомляє на своїй сторінці в Twitter журналіст каналів "Футбол 1"/"Футбол 2" Ігор Бурбас. За його інформацією, тимчасове відсторонення українцеві продовжили до 60 днів.

Затягування справи викликано тим, що В УЄФА і антидопінговому центрі взяли час на збір додаткових матеріалів. Додамо, що за звинуваченням у вживанні заборонених препаратів Бесєдіну загрожує чотири роки дискваліфікації.

Раніше з'явилися чутки, що Бесєдін не згоден із звинуваченнями і вимагає розкрити пробу В. Пізніше з'явилося спростування, де вказували, що динамівець співпрацює зі слідством і ні про яку пробу В не може йти мова. Нагадаємо, що Бесєдін не пройшов допінг-тест після матчу п'ятого туру групового етапу Ліги Європи проти "Мальме".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленку не слід повертатися в "Динамо"

Поки ж Бесєдін не може навіть тренуватися з командою. Він не полетів на перший збір до Туреччини і як мінімум пропустить початок другої половини сезону, адже перший матч в чемпіонаті України після зимової паузи кияни проведуть 23 лютого, за чотири дні до розгляду справи Бесєдіна.

Зараз ви читаєте новину «Розгляд справи Бесєдіна перенесли на лютий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути