неділя, 13 липня 2008 10:56

Росіянки виграли чемпіонат Європи з водного поло

Жіноча збірна Росії з ватерполо виграла чемпіонат Європи в Малазі. У вирішальному матчі турніру росіянки перемогли Іспанію і захистили звання найкращої команди Європи. Іспанки отримали срібні медалі, а "бронза" дісталася збірній Угорщини.

На початку першого періоду фінального матчу команди забивали голи майже в кожній атаці. Іспанки двічі виходили вперед, але росіянкам вдалося не тільки відігратися, але і завершити стартовий восьмихвилинний відрізок на свою користь (3:2). Другий період пройшов з перевагою збірної Росії і на перерву команди пішли за рахунку 6:3 на користь росіянок.

У третій чверті матчу росіянкам вдалося забити два голи, але потім ватерполістки збірної Іспанії за півтори хвилини відзначилися тричі і пішли на останню перерву за рахунку 6:8. На початку четвертого періоду росіянки реалізували чисельну більшість, а потім довели матч до перемоги. Остаточний рахунок - 9:8.

Збірні Іспанії і Росії зустрічалися в груповому турнірі чемпіонату Європи, і тоді сильнішими були іспанки (10:9).

У фінал чоловічої частини чемпіонату Європи вийшли команди Чорногорії та Сербії. Гра між цими командами (як і матч за третє місце Хорватія - Угорщина) відбудеться сьогодні.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Росіянки виграли чемпіонат Європи з водного поло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути