Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 18:05

Російська Прем'єр-ліга знайшла заміну "Сатурну"

Російська Прем'єр-ліга знайшла заміну "Сатурну"

На загальних зборах Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ) прийнято рішення про включення до числа учасників турніру в сезоне-2011/12 ФК "Краснодар". Про це повідомляє інтернет-видання onedivision.ru. У першості країни краснодарський клуб замінить підмосковний "Сатурн", який не візьме участі в чемпіонаті Росії через фінансові труднощі.

У чемпіонаті Росії сезону-2010 "Краснодар" посів п'яте місце в першому дивізіоні. Замінити "Сатурн" могли ФК "Нижній Новгород", який закінчив сезон у першому дивізіоні на третій позиції, а також челнінскій КАМАЗ, який посів четверте місце, але вони не виявили бажання грати в прем'єр-лізі (за даними ЗМІ, через брак коштів на виступ в цьому турнірі).

У турнірі, який у сезоні-2010 називався першим дивізіоном, "Краснодар" замінить воронезький "Факел" або московське "Торпедо-ЗІЛ". Коли буде прийнято остаточне рішення з цього приводу, не уточнюється.

На загальних зборах РФПЛ, яке проходить 25 січня, також ухвалено рішення про майбутнє пермського "Амкара". У грудні 2010 року цей клуб оголосив про вихід з прем'єр-ліги через фінансові труднощі, але згодом відкликав свою заяву. На зборах було вирішено залишити клуб в "еліті".

Президент "Амкара" Геннадій Шилов заявив, що клуб готовий змінити назву за 200 мільйонів рублів. За словами Шилова, якщо спонсор, який дасть таку суму, захоче змінити назву, то керівництво готове назвати клуб "хоч як". Шилов додав, що цю процедуру треба буде узгоджувати в Російському футбольному союзі (РФС).

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Російська Прем'єр-ліга знайшла заміну "Сатурну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути