вівторок, 09 листопада 2010 12:47

Підмосковний "Сатурн" може припинити своє існування

Підмосковний "Сатурн" може припинити своє існування
Підмосковний футбольний клуб "Сатурн" опинився під загрозою втрати професійного статусу та виключення з прем'єр-ліги. Доля команди вирішиться 11 листопада на зустрічі керівництва "Сатурна" з губернатором Московської області Борисом Громовим.

На зустрічі може бути прийнято рішення про реорганізацію клубу (що входить в це поняття, не уточнюється), про його об'єднання з "Хімками", які виступають у першому дивізіоні, або про позбавлення команди професійного статусу.

У грудні 2008 року керівництво Московської області вже планував об'єднати "Сатурн" і "Хімки" (тоді обидва клуби виступали в прем'єр-лізі). Повідомлялося, що причиною такого рішення стала складна фінансово-економічна ситуація в регіоні. Проте згодом від ідеї об'єднання клубів вирішено було відмовитися.

У жовтні 2010 року "Московська обласна інвестиційна трастова компанія" подала позов до арбітражного суду Москви з вимогою стягнути з "Сатурна" 803,7 мільйона рублів. 1 листопада футболіст "Сатурна" Руслан Нахушев розповів газеті "Советский спорт", що гравцям підмосковного клубу вже чотири місяці не платять зарплату.

У 27 матчах чемпіонату Росії з футболу 2010 року "Сатурн" набрав 29 очок. Підмосковний клуб, який займає 11-е місце в прем'єр-лізі, практично убезпечив себе від вильоту в перший дивізіон за підсумками сезону.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Підмосковний "Сатурн" може припинити своє існування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути