четвер, 18 листопада 2010 13:42

Росія відмовилася грати з Італією через рейтинг ФІФА

Росія відмовилася грати з Італією через рейтинг ФІФА

Російський футбольний союз (РФС) відмовився від товариського матчу збірної Росії з Італією, який міг пройти 17 листопада 2010 року. Італійці зверталися в РФС, але той віддав перевагу слабкішому суперникові - збірній Бельгії, щоб Росія не погіршила свої позиції в рейтингу ФІФА. Про це пише румунське видання ProSport.

Збірна Росії займає в рейтингу ФІФА 13-е місце, а команда Італії перебуває на 14-й позиції. Бельгійці перебувають лише на 62-му рядку рейтингу.

За інформацією видання, коли італійці запропонували росіянам провести товариський матч, в РФС відповіли, що збірна Росії вже зазнала однієї "незапланованої" поразки в 2010 році, поступившись Словаччині (0:1) у відбірковому матчі Євро-2012.

У підсумку росіяни домовилися з бельгійцями і поступилися їм в товариському матчі, який пройшов у Воронежі, з рахунком 0:2. Обидва голи забив 17-річний форвард збірної Бельгії Ромель Лукаку (на фото). Що стосується італійців, то вони після відмови РФС домовилися про товариському матчі з Румунією. Ця зустріч закінчилася внічию (1:1).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Росія відмовилася грати з Італією через рейтинг ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути