середа, 14 листопада 2007 11:52

Росія не викупила квоту квитків на матч з Ізраїлем

Прес-аташе Федерації футболу Ізраїлю Офер Ронан-Абельс заявив, що РФС відмовився від половини квитків, виділених ізраїльською стороною для російських уболівальників на матч Ізраїль - Росія. Ці квитки найближчим часом повинні бути повернені в ізраїльську федерацію, яка має намір пустити їх у вільний продаж.

- П"ять тисяч квитків ми відправили до Росії. Але Російський футбольний союз відмовився від половини квитків, і ми чекаємо 2,5 тисяч назад. Причина відмови нам невідома. Цих квитків у нас поки немає, вони їдуть з Росії, а тому реалізовувати їх будемо, мабуть, тільки безпосередньо перед матчем, - підкреслив Ронан-Абельс в інтерв"ю "Советскому спорту".

Крім того, прес-служба ізраїльської федерації спростувала інформацію про те, що в РФС були направлені браковані квитки.

Глава РФС Віталій Мутко в інтерв"ю виданню "СПОРТ-ЕКСПРЕСУ" привів інші цифри по квитках і підкреслив, що квота може бути викуплена повністю.

- РФС отримав чотири з половиною тисячі квитків. На сьогоднішній день продана близько половини - виїзд не найпростіший, є проблеми і з візами. Але, думаю, до дня матчу викуплять всі. Крім того, у нас буде певна підтримка з боку місцевих жителів, які, як відомо, "на чверть колишній наш народ". Ще ми маємо квоту в 115 VIP-квитків, які давно розподілені. Враховуючи кількість гостей і партнерів РФС, охочих відвідати гру, ми докуповували ще 200 VIP-квитків, - сказав Мутко.

Зараз ви читаєте новину «Росія не викупила квоту квитків на матч з Ізраїлем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути