пʼятниця, 28 грудня 2012 14:39

Російським клубом, який запропонував 250 млн за Мессі, виявився "Анжі"

Російським клубом, який запропонував 250 млн за Мессі, виявився "Анжі"
Мессі не спокусився на пропозицію дагестанських шейхів. Фото: reuters.com

Російським клубом, який запропонував каталонській "Барселоні" 250 мільйонів євро за найкращого футболіста світу Ліонеля Мессі, як і очікувалося, виявився махачкалінський "Анжі". Незважаючи на відмову аргентинця перебратися в Дагестан, господар клубу Сулейман Керімов залишає свою пропозицію в силі, стверджує "Спорт-Экспресс" з посиланням на видання Mundo Deportivo.

Нагадаємо, що з боку "Анжі" Мессі був запропонований трирічний контракт із заробітною платою 30 мільйонів євро на рік, не рахуючи бонусів. "Барселоні", що володіє правами на унікального футболіста, одноразово було б виплачено 250 мільйонів євро.

При цьому лідери Примери не змогли б перешкоджати угоді у разі згоди футболіста, адже заявлена ними фантастична сума відступних покупцем покривалася повністю.

Однак зірковий вихованець "Барселони" не піддався спокусі і продовжив до 2018 року контракт з клубом, у складі якого п'ять разів перемагав у чемпіонаті Іспанії і тричі - в Лізі чемпіонів.

Від переїзду до Росії Ліонеля відлякали досить туманні перспективи участі у великих міжнародних турнірах, а також погода, мовний бар'єр і пов'язана з ним самотність.

Зараз ви читаєте новину «Російським клубом, який запропонував 250 млн за Мессі, виявився "Анжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути