вівторок, 18 грудня 2012 16:27

Мессі, Хаві і Пуйоль продовжать контракти з "Барселоною"

Мессі, Хаві і Пуйоль продовжать контракти з "Барселоною"
Вихованці "Барси" вірні рідному клубу. Фото: afp.com

Іспанська "Барселона" домовилася про нові контракти з захисником Карлесом Пуйолем, півзахисником Хаві та нападаючим Ліонелем Мессі. Про це повідомляє офіційний сайт команди. Умови нових угод не розголошуються.

Колишнє угоду 34-річного Пуйоля з "Барселоною" закінчується в червні 2013 року. За новим контрактом капітан каталонської команди залишиться в клубі до літа 2016 року.

Нова угода з 32-річним Хаві буде також розрахована до літа 2016 року. Чинний договір півзахисника закінчується влітку 2014 року.

Контракт 25-річного Мессі, розрахований до 30 червня 2016 року, буде продовжений на два роки, до кінця червня 2018 року.

Пуйоль, Хаві і Мессі є вихованцями "Барселони". На рахунку півзахисника шість перемог у чемпіонаті Іспанії, захисник і нападник по п'ять разів вигравали національну першість. Гравці разом з "Барселоною" по три рази ставали переможцями Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Мессі, Хаві і Пуйоль продовжать контракти з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути