Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 09:53

Російській спортсменці проломили череп метальним диском

На учбово-тренувальному зборі національної команди Росії з легкої атлетики в Сочі стався нещасний випадок: на тренуванні багатоборців 19-річній спортсменці попали в голову метальним диском. Дівчину доставили в одну з найкращих лікарень Сочі, де діагностували "перелом основи черепа". В даний час вона перебуває в комі.

Інцидент трапився 15 квітня на запасному полі Центрального стадіону Сочі. На полі чоловіки метали диск. У якийсь момент у 20-річного спортсмена снаряд під час кидка "звалився" з руки, відлетів управо і потрапив дівчині, яка здійснювала пробіжку, в потиличну частину голови.

Нещасний випадок став наслідком грубого порушення правил техніки безпеки. У Сочі вже працює спеціальна комісія Всеросійської федерації легкої атлетики (ВФЛА). Відповідальні особи, які допустили порушення, обов"язково понесуть покарання, заявив президент ВФЛА Валентин Балахнічов.

- Спортсменка зараз перебуває в лікарні, під наглядом найкращих нейрохірургів міста. Вона в комі, але вже не на штучному диханні, другий день дихає самостійно. Звичайно, перелом основи черепа – дуже серйозна травма, але ми сподіваємося, що все закінчиться благополучно, щиро бажаємо дівчинці одужання, - сказав Балахнічов.

"Весь спорт"

Зараз ви читаєте новину «Російській спортсменці проломили череп метальним диском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути