четвер, 10 липня 2008 10:02

Російський футболіст став легендою інтернету та засновником руху "СВТ"

Російський футболіст став легендою інтернету та засновником руху "СВТ"

8 липня 2008 року футболіст "Кубані" Олександр Тихоновецький, несподівано для себе, став новим інтернет-мемом Рунета. Почалося все з жартівливих коментарів до статті на сайті Чемпіонат.ру, причиною яких, перш за все, став дуже пафосний відносно Олександра, на думку користувачів, заголовок статті, при тому, що сам гравець з часів дискваліфікації на вісім місяців за вживання марихуани в 2006 році викликає з цієї причини тематичний інтерес у певної частини людей.

Наступна хвиля популярності Тихоновецького як інтернет-мема пішла наступного дня, 9 липня, причиною тому стала відверта провокаційна назва розміщена цього дня на тому ж сайті статті про минулий тур в Першому дивізіоні: "Тихоновецкий почав забивати за "Кубань"", що зважаючи на одне з просторічних значень слова "забивати", відверто містить відносно Олександра подвійний сенс у зв"язку з історією про дискваліфікацію 2006 року та її причини.

Того ж дня навіть в популярній соціальній мережі "В Контакте" стали з"являтися групи прихильників нового інтернет-мема, такі як "Сподвижники Великого Тихоновецького (СВТ)".

До вечора 9 липня спочатку негативна реакція керівництва сайту Чемпіонат.ру на жартівливі коментарі в статтях, змінилася, зважаючи на різке збільшення завдяки ним кількості відвідувачів ресурсу, перетворившись в прагнення використовувати ситуацію в своїх цілях для привертання уваги до сайту.

Зараз ви читаєте новину «Російський футболіст став легендою інтернету та засновником руху "СВТ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути