Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 14:52

Російські уболівальники дізналися імена володарів квитків на Євро-2008

Сьогодні, 17 березня, в РФС пройшло жеребкування, яке визначило номінантов на отримання квиткових сертифікатів на матчі збірної Росії на Euro-2008. На 8000 квитків (по 2000 на три матчі групового етапу і 2000 "умовних" квитків на матч чвертьфіналу) претендували 17 542 заявки.

Кожна заявка включала запит на один або більше квитків за матчі для себе і три своїх друзів. Жеребкування проводилося спеціальною комісією РФС. Комп"ютер методом вибірки випадкових чисел визначив переможців жеребкування, які з сьогоднішнього дня оповіщатимуться РФС тим же способом, яким номінант відправляв заявку (на електронну пошту, телефон, факс, поштову адресу).

У повідомленні РФС буде вказане, де і яким чином можна сплатити сертифікати. Переможці жеребкування зможуть придбати сертифікати, починаючи з середи, 19 березня, і до 19 квітня 2008 року. Обмін сертифікатів на квитки здійснюватиметься в офісі РФС з 12 травня по 5 червня. РФС звертає увагу, що всі дані про заявників, отримані в процесі прийому заявок, є предметом угоди про нерозголошування приватної інформації заявників. Таким чином, будь-яке використання даних заявників неможливе.

"Спорт-экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Російські уболівальники дізналися імена володарів квитків на Євро-2008 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути