середа, 14 жовтня 2009 08:22

Російські футболісти та фахівці не хочуть грати з Україною

Російські футболісти та фахівці не хочуть грати з Україною

З ким би ви вважали за краще, щоб Росія зіграла в стикових матчах? Таке питання було поставлене ветеранам російської збірної, більшість з яких висловилися проти протистояння з Україною.

Горлукович: З Білорусією - тоді точно б вийшли. Але, на жаль, ця команда не потрапляє в стики. А з тих, хто може реально дістатися, перевагу віддаю Україні. Прекрасний шанс відквитатися за нещасний випадок 10-річної давності!

Євсеєв: Не хочеться грати з Україною. І з Ірландією теж. Залишаються Боснія та Словаччина, яку повинна випередити Словенія. Віддаю перевагу Словаччині. По-перше, багато гравців з цієї країни виступає в чемпіонаті Росії. По-друге, хочеться помститися тим, хто не пустив нас в стикові матчі у відбірковому циклі ЧС-2006.

Лоськов: Ірландія або Боснія. Але тільки не Україна. Тоді буде більше політики, ніж футболу.

Овчинніков: У матчах з будь-яким вірогідним суперником, окрім України, збірна Росії - фаворит. Тому не хотілося б, щоб нам випали сусіди, тим більше що до такої пари хтось напевно приплете і політику.

Смертін: З кожною збірною можна вдало зіграти і пройти у фінальну частину. А переваг нікому із списку потенційних суперників не віддаю. Не важливо, на кого потрапимо. Не Франція ж на Росію очікує. Та опинися навіть ця команда на шляху, нічого страшного не трапилося б. У матчів на виліт своя специфіка. Тут багато що, якщо не все, від фізичної форми залежить. Це спринт, а не марафон. Хоча статистика стверджує, що з британцями ми все ж таки вдаліше граємо. Про Ірландію, наприклад, у Росії залишилися хороші спогади.

Семак: Мабуть, це Словенія або Словаччина. Далі за ступенем небажаності - Ірландія, Боснія і, нарешті, Україна. В нас Україну знають краще за інших вірогідних супротивників. Як я вже сказав, не горю великим бажанням знову з нею зустрічатися. 10 років тому Росія і Україна змагалися в одній групі, і досвід вийшов невдалим. Причому не тільки для нас, але і для українців, які тоді теж не змогли пробитися у фінал Євро-2000.

Спорт-Експрес

Зараз ви читаєте новину «Російські футболісти та фахівці не хочуть грати з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути