вівторок, 12 серпня 2008 10:30

Російські баскетболісти вперше програли на Олімпіаді

Російські баскетболісти вперше програли на Олімпіаді

Чоловіча збірна Росії з баскетболу зазнала першої поразки на Олімпіаді в Пекіні. У матчі другого туру в групі А росіяни поступилися команді Хорватії з рахунком 78:85. Найрезультативнішим у складі збірної Росії став капітан команди Андрій Кіріленко, котрий набрав 18 очок.

Хорвати вели в рахунку впродовж більшої частини зустрічі. За хвилину з невеликим до фінальної сирени Зоран Планініч забив триочковий, після чого рахунок став 82:74. Остаточний рахунок з лінії штрафних кидків встановив Марко Поповіч, що став найрезультативнішим гравцем матчу (22 очки).

Раніше в групі А збірна Литви здобула перемогу над Іраном (99:67). Таким чином, литовці і хорвати з чотирма очками ділять перше-друге місця в турнірній таблиці. У Росії після двох матчів три очки. Наступним суперником росіян буде збірна Литви, матч з якою відбудеться 14 серпня.

12 серпня в групі А пройде остання гра другого туру Аргентина - Австралія. Свої перші матчі на Олімпіаді ці команди програли.

Зараз ви читаєте новину «Російські баскетболісти вперше програли на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути