Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2008 11:14

Російська велогоночна команда відмовила Чіполліні

Зірка велоспорту минулих років італієць Маріо Чиполліні, якому в суботу виповниться 41 рік, розірвав контракт з командою Rock Racing і запропонував свої послуги російській команді "Тінькофф. Кредитні системи", зокрема, для участі в популярній велогонці Мілан - Сан-Ремо. Розмову з Чіполліні мав генеральний менеджер команди Стефано Фелтрін.

"Чіполліні - великий гонщик. Бачив його багато разів під час тренувань в Тоскані, але сам ніколи з ним пліч-о-пліч не тренувався", - заявив один з лідерів команди олімпійський чемпіон Афін на треку Михайло Ігнатьєв. В той же час, як повідомив вчора власник "Тінькофф. Кредитні системи" Олег Тіньков, він не має наміру підписувати з італійцем контракт. "Чіполліні сам запропонував свої послуги. У пелотоні безліч "пенсіонерів", які хочуть заробити гроші російських бізнесменів. Отже бажання Чіполліні я розумію, але не розділяю", - заявив Тіньков.

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Російська велогоночна команда відмовила Чіполліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути