вівторок, 23 лютого 2010 11:08

Російська лижниця порвала штани при передачі естафети

Російська лижниця порвала штани при передачі естафети

Російська лижниця Ірина Хазова порвала штани, тренуючи передачу естафети Наталії Коростельовій - своїй партнерці по командному спринту. За словами Коростельової, це трапилося на тренуванні 21 лютого, за день до олімпійського командного спринту, в якому росіянки виграли бронзові медалі, повідомляє агентство "Весь спорт".

Як розповіла Коростельова, вони з Хазовою багато працювали над передачею естафети: "Ірка навіть штани порвала! Падали, ледь палиці один одному не ламали, але начебто почало виходити". За словами лижниці, в офіційних стартах складнощі з передачею естафети у них виникли тільки один раз у півфіналі.

Хазова і Коростельова зайняли третє місце, пропустивши вперед шведок Шарлоту Каллу і Анну Хааг (друге місце) і німецький дует Еві Захенбахер-Штеле / Клаудіа Ністад (перше місце). Обидві росіянки зізналися, що бігти в півфіналі їм було набагато складніше, ніж у фіналі.

Коростельова розповіла, що ще один кумедний випадок з ними відбувся перед нагородженням. Коли вони прийшли за речами в свій вагончик, двері в нім закрилися. Коростельовій довелося лізти у вікно і відкривати двері зсередини. "Дивовижний сьогодні день", - відзначила спортсменка.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Російська лижниця порвала штани при передачі естафети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути