понеділок, 21 липня 2008 12:31

Російська команда виграла "болотяний" чемпіонат світу

Російська команда виграла "болотяний" чемпіонат світу

Самарський клуб "Супутник" виграв чемпіонат світу з болотяного футболу, що проходив у Фінляндії. У вирішальному матчі самарці переграли фінську команду "Www.lomalyly" з міста Люлютюля з рахунком 1:0. Про це повідомляє РІА Новости.

За даними оргкомітету, в чемпіонаті світу з болотяному футболу 2008 року взяли участь 340 команд з 10 країн. В рамках турніру пройшли змагання серед професіоналів, любителів, а також серед жіночих і корпоративних команд.

За словами головного тренера команди, директора клубу пляжного футболу "Супутник" Юрія Верта, учасникам турніру пощастило з погодою - не було дощів.

Правила болотяного футболу схожі на правила традиційного футболу, але є деякі виключення: матч складається з двох таймів по 13 хвилин, гра ведеться на заболоченому полі розміром 60 на 35 метрів, команда складається з п"яти польових гравців і воротаря. Зміна чобіт під час гри заборонена.

"Супутник" став чемпіоном світу вдруге поспіль.

Зараз ви читаєте новину «Російська команда виграла "болотяний" чемпіонат світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути