середа, 06 травня 2009 10:04

Роналду жалів Флетчера і розхвалював свої голи

Роналду жалів Флетчера і розхвалював свої голи

Герой повторного матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між "Манчестер Юнайтед" і "Арсеналом" Кріштіану Роналду розповів, що зараз знаходиться на вершині своєї форми.

У вівторок, 5 травня, португальський легіонер "червоних дияволів" двічі забив у ворота "канонірів", а його команда досягла переконливої перемоги з рахунком 3:1 (4:1 - за сумою двох зустрічей).

"Думаю, в даний момент я знову знаходжуся на вершині своєї форми, - заявив Роналду . - В останніх іграх я добре відчував себе. Якраз вчасно, оскільки наступає пора вирішальних матчів".

В той же час Кріштіану в захоплених тонах розповідав про свій перший забитий м"яч - він відправив снаряд у сітку воріт Мануеля Альмунії, блискуче виконавши штрафний удар. "Голкіперові було вкрай непросто врятувати свою команду, оскільки м"яч летів досить швидко, - зізнається португалець. - Я спробував запустити снаряд саме таким чином, і гол вийшов по-справжньому хорошим".

Крім того, Роналду прокоментував ситуацію, що склалася з його одноклубником Дарреном Флетчером, який був вилучений в минулому поєдинку і пропустить фінальну зустріч. "Дуже шкода, що так сталося. Даррен заслужив грати у фіналі, оскільки багато працює на полі. Він - фантастичний футболіст. Але це футбол, а подібні речі - його частина", - підсував володар "Золотого м"яча".

За матеріалами sport.com.ua, eurosport

Зараз ви читаєте новину «Роналду жалів Флетчера і розхвалював свої голи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути