Ексклюзиви
субота, 08 серпня 2020 00:33

Роналду залишився без Ліги чемпіонів

Роналду залишився без Ліги чемпіонів
Дубль Кріштіану Роналду не допоміг "Ювентусу" пройти "Ліон". Фото: Reuters

Туринський "Ювентус" не зміг пройти у чвертьфінал Ліги чемпіонів поступившись по сумі двох матчів французькому "Ліону".

В першій грі підопічні Мауріціо Саррі зазнали мінімальної поразки -1:0. Важливо було у домашньому матчі не пропустити, щоб не ускладнювати собі завдання та не забивати вже тричі.

З початку гри все пішли не за планом "Ювентуса". Господарі намагалися позиційно атакувати, але гостроти біля воріт "Ліона" не було. Навпаки, гості раз за разом вибігали у швидкі атаки. Уссем Ауар спочатку перевірив пильність Войцеха Щесни, а за декілька хвилин заробив пенальті, який реалізував Мемфіс Депай. Тепер завдання перед "Юве" серйозно ускладнювалося.

Підопічні Саррі накинулися на ворота суперника з бажанням відігратися ще у першому таймі, але це все мало враження хаотичності. "Ювентус" фізично не витримував високого темпу і грав скоріше спалахами.

Наприкінці першого тайму арбітр призначив суперечливий пенальті у ворота "Ліона", яки без проблем реалізував Кріштіану Роналду. Подарувавши таким чином "Ювентусу" надію на вихід до наступного раунду. У другій половині гри залишалося забити ще два м'ячі, щоб пройти далі.

"Ювентус" фізично не витримував високого темпу і грав скоріше спалахами.

Але у другому таймі "Ювентус" володів ініціативою без моментів. Роналду подарував надію дальнім ударом, але потрібно було забивати ще один м'яча. "Ювентус" тиснув сподіваючись на майстерність своїх гравців, або на помилку суперника. Але, як не дивно, оборона "Ліона" відіграла доволі спокійно. Під кінець гри "Юве" збився на бездумну навалу - закидаючи м'яч у штрафну суперника, але це не мало ніяких результатів. Роналду міг стати героєм поєдинку, але не зміг перекинути стінку із вигідної позиції.

"Ювентус" ще на сезон прощається із мірою про перемогу в Лізі чемпіонів. Роналду прощається на сезон із мрією виграти найпрестижніший клубний трофей із третьою командою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" обіграв"Реал" 2:1

Починаючи із 1/4 фіналу Ліги чемпіонів команди зберуться в Португалії, де проведуть турнір 8 команд, які визначать переможця Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Роналду залишився без Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути