субота, 21 квітня 2012 23:40

Роналду забив переможний гол у матчі з "Барселоною"

Роналду забив переможний гол у матчі з "Барселоною"
Кріштіано Роналду встановив остаточний рахунок у матчі, Ліонель Мессі залишив поле без голів ФОТО: Reuters

Мадридський "Реал" обіграв "Барселону" у чемпіонаті Іспанії. Матч, що відбувся в Барселоні 21 квітня, закінчився на користь команди гостей з рахунком 2:1.

Рахунок в матчі був відкритий на 17-й хвилині: півзахисник "Реала" Самі Хедіра скористався помилкою Пуйоля, який вчасно не виніс м'яч зі своєї штрафної, і проштовхнув м'яч у ворота. До кінця першого тайму рахунок не змінився.

За 20 хвилин до фінального свистка "Барселона" зуміла відігратися: Алексіс Санчес, який вийшов на 69-й хвилині на заміну, відзначився у першій же атаці після його появи на полі. Однак через три хвилини Кріштіано Роналду встановив остаточний рахунок, завершивши точним ударом швидку контратаку мадридців.

Завдяки цій перемозі "Реал" практично гарантував чемпіонство. За чотири тури до завершення чемпіонату Іспанії мадридський клуб на сім очок відірвався від каталонців.

Для "Реала" перемога над "Барселоною" в гостях стала першою з грудня 2007 року. Більш того, королівський клуб вперше з травня 2008 року обіграв "Барселону" в чемпіонаті Іспанії: це лише друга перемога "Реала" в останніх дев'яти матчах проти каталонського клубу в національній першості (мадридці зазнали шість поразок і один раз зіграли внічию), повідомляє "Лента".

Чемпіонат Іспанії

35-й тур

Барселона - Реал Мадрид 1:2 (0:1, 1:1)

Голи: 0:1 - Хедіра (17), 1:1 - Санчес (70), 1:2 - Роналду (73).

Барселона: Вальдес, Пуйоль, Маскерано, Адріано (Педро, 74), Хаві (Санчес, 69), Бускетс, Дані Алвес, Алькантара, Тельо (Фабрегас, 81), Мессі, Іньєста.

Реал Мадрид: Касільяс, Арбелоа, Пепе, Рамос, Коентрау, Алонсо, Хедіра, Озіл (Кальєхон, 89), Ді Марія (Гранеро, 74), Роналду, Бензема (Ігуаїн, 90).

Попередження: Бускетс (15), Пепе (43), Алонсо (47), Озіл (77), Гранеро (78), Маскерано (86).

Зараз ви читаєте новину «Роналду забив переможний гол у матчі з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути