пʼятниця, 09 серпня 2019 08:49

Роналду спровокував скандал у Кореї

Роналду спровокував скандал у Кореї
66 тисяч корейських вболівальників так і не побачили свого кумира на полі

Поліція Кореї розпочала розслідування проти організатора матчу "Ювентуса" із зірками місцевого чемпіонату. Все через неучасть у поєдинку Кріштіану Роналду.


Скандал навколо невиходу Роналду на матч "Ювентуса" проти зірок чемпіонату Кореї 26 липня набирає обертів. Правоохоронні органи вже розпочали розслідування проти місцевого промоутера, який організовував зустріч, повідомляє "Marca".

Поліція Сеулу провела обшуки в офісі компанії "The Fasta", яка займалася організацією поєдинку. Організаторів підозрюють у шахрайстві. Метою візиту правоохоронців стала перевірка факту, чи дійсно участь Роналду в товариській зустрічі була передбачена договором. Про результати обшуку наразі інформації немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФІФА назвала претендентів на звання найкращого футболіста світу

Відсутність Кріштіану Роналду у вказаному матчі викликало обурення південнокорейських фанатів, які навіть готували позов про відшкодування коштів за квитки. Промоутери стверджували, що португалець зіграє мінімум тайм, а "Ювентус" пояснив відсутність Кріштіану проблемами зі здоров'ям.

Зараз ви читаєте новину «Роналду спровокував скандал у Кореї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути