четвер, 22 травня 2008 09:50

Роналду: після промаху не вірив у перемогу

Роналду: після промаху не вірив у перемогу

Кріштіану Роналду, який протягом сезону забив 42 голи у ворота суперників "Манчестер Юнайтед", у вчорашньому фіналі ледь не зіпсував кінцівку неймовірного для себе сезону.

Лідер Червоних дияволів під час серії післяматчевих пенальті завагався у вирішальний момент, чим успішно скористався Петр Чех, відбивши удар португальця. Залишається тільки гадати, що пережив португалець до вирішального промаху Ніколя Анелька.

- Після промаху подумав, що ми програємо. Я думав, що це найгірший день у моєму житті, - сказав після гри головний кандидат на Золотий м"яч. - На щастя, доля була на нашій стороні. Ми виграли Лігу чемпіонів - і це вийшов один з найкращих днів мого життя. Футбол є футбол - я забив у грі, але промазав у серії пенальті, в житті всяке трапляється. Пишаюся своїми партнерами, вони вірили до останнього моменту в цю перемогу. Ми так само завоювали титул чемпіона Прем"єр-ліги, тому це фантастичний сезон для "МЮ" і для мене особисто.

Sky Sports

Зараз ви читаєте новину «Роналду: після промаху не вірив у перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути