середа, 06 березня 2013 03:57

Роналду не святкував переможний гол у ворота "МЮ"
33

Фото: ФОТО: Reuters

Футболісти мадридського "Реала" зуміли переграти "Манчестер Юнайтед" у матчі-відповіді протистояння в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і вийшли в наступний раунд турніру.

Перший матч команд закінчився нічиєю 1:1. Зустріч же, що пройшла на "Олд Траффорд" у вівторок, завершилася вольовою перемогою "вершкових" з рахунком 2:1.

Перший м'яч на 48-й хвилині у свої ворота відправив капітан "Реала" Серхіо Рамос, який невдало підставив ногу після сильного прострілу Нані. Однак через десять хвилин ситуація на полі змінилася докорінно - пряму червону картку отримав автор гольового пасу Рамосу. Португалець, який тягнувся до м'яча, не помітив Альваро Арбелоа, який летів йому напереріз, і вдарив того ногою. В результаті Нані довелося залишити поле.

Авторитетна іспанська газета Marca виставила головному арбітру Джюнейту Чакиру двійку за десятибальною системою.

Після цього мадридці підбиралися до воріт Давида де Хеа протягом ще десяти хвилин, і в результаті їм вистачило трихвилинки, щоб вийти вперед. На 67-й хвилині точний удар з-за штрафної площі вдався Луці Модрічу - м'яч від штанги потрапив у сітку воріт "Манчестера", а на 69-й потужний простріл Гонсало Ігуаїна замкнув Кріштіану Роналду - 2:1.

"Я не святкував м'ячі у ворота "МЮ" з поваги до клубу і його вболівальників. Це мій другий дім, де як і раніше грають і працюють дорогі мені люди. Це місце, де я був дуже щасливий. Тепер хочеться рухатися крок за кроком до нашої мети - фіналу Ліги чемпіонів", - сказав Роналду після матчу.

Однак "Манчестер" навіть вдесятьох не переставав погрожувати захисту "Реала" і, якби не Дієго Лопес, рахунок легко міг бути рівним. Кілька нагод відзначитися мав Райан Гіггз, який проводив тисячний матч за "Манчестер".

Жеребкування чвертьфінальних матчів турніру пройде 15 березня.

Зараз ви читаєте новину «Роналду не святкував переможний гол у ворота "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути