понеділок, 15 липня 2013 15:04

Роналдо зібрався купити бразильський Playboy

Роналдо зібрався купити бразильський Playboy
Зубастик збирається повернути журналу Playboy колишню велич ФОТО: interfax.by

35-річний Роналдо Назаріо де Ліма, більше відомий як просто Роналдо або Зубастик, збирається купити бразильське видання журналу Playboy, стверджує бразильська газета Extra з посиланням на його друзів.

Зараз екс-зірка має намір розширити свою бізнес-імперію і купити через свою маркетингову фірму бразильську версію всесвітньо відомого журналу. За тиражем бразильське видання займає в списку Playboy третє місце. У Бразилії Playboy на десятому місці за популярністю серед журналів і має тираж 250 тисяч примірників.

Роналдо мріє повернути виданню колишню популярність, коли в дев'яності роки минулого століття журнал продавався більш, ніж мільйонним тиражем.

Бізнесом бразилець почав займатися, ще під час кар'єри гравця, і досяг успіху. Йому належать кілька тренажерних залів по всій країні, квартири в Ріо-де-Жанейро, Сан-Паулу, Парижі та Мадриді, земля і, зокрема, острів недалеко від Ріо. Крім цього, він володіє шестиповерховою будівлею, в якій розміщується університет Ріо-де-Жанейро, і клінікою здоров'я, зазначає "Комсомольська правда".

Роналдо прославився грою за збірну Бразилії, а також виступами за кращі європейські клуби: "Барселона", "Інтер", "Реал", "Мілан". Його неодноразово називали одним з кращих гравців в історії футболу. Кар'єру футболіста Роналдо закінчив у 2011 році.

Як зазначає The Daily Mail, Роналдо став не першим футболістом з Бразилії, який вирішив заробити на секс-індустрії. Так, легендарний футболіст Пеле рекламував "Віагру", а Роналдіньо в червні 2013 року запустив іменну лінійку презервативів.

Зараз ви читаєте новину «Роналдо зібрався купити бразильський Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути