субота, 02 серпня 2008 12:54

Роналдо пропонують довічний контракт в Японії

Колись кращий футболіст світу Роналдо, що виблискував у складі збірної Бразилії і в таких клубах як ПСВ, "Барселона", "Інтер", "Реал", може перебратися до Японії. Знаменитий "зубастик" успішно заліковує свою травму колінного суглоба і знову може вийти на поле ще до кінця цього року.

Клуб з країни висхідного сонця "Кашима Антлерс", за повідомленням бразильського видання "Спорт", вже вийшов на південноамериканця з неймовірною пропозицією. Японці, відомі своєю здатністю заробляти гроші, запропонували Роналдо довічний контракт, за яким 31-річний нападаючий отримуватиме до кінця своєї ігрової кар"єри 14 мільйонів доларів щорічно, а після того, як повісить бутси на цвях, стане послом клубу.

Така великодушна щедрість японців пояснюється величезною популярністю бразильця на островах, і як прорахували менеджери "Кашими" реальною можливістю не тільки відбити, але й заробити на іміджевих і рекламних правах на Роналдо.

Роналдо пам"ятають в Японії після того, як у фіналі чемпіонату світу 2002 року, який проходив в цій країні, він забив два м"ячі у ворота збірної Німеччини, і став найкращим бомбардиром турніру.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Роналдо пропонують довічний контракт в Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути