середа, 14 травня 2008 09:52

Роналдо пообіцяв схуднути на вісім кілограмів за місяць

Роналдо пообіцяв схуднути на вісім кілограмів за місяць

Бразильський нападаючий "Мілана" Роналдо, який продовжує на батьківщині курс лікування після операції на коліні, пообіцяв за місяць набрати оптимальну спортивну форму. За словами футболіста, він погладшав до 95 кілограмів, і його головна мета під час відновних тренувань - скинути вісім кілограмів зайвої ваги.

- Мій зріст - 184 сантиметри, а вага на даний момент - 95 кілограмів. Під час чемпіонату світу 2002 року, коли ми виграли золоті медалі, я важив 87 кілограмів. Саме стільки я розраховую важити через місяць, адже я вже почав тренуватися, щоб повернутися до оптимальної форми. Я багато плаваю, займаюся на тренажері і витрачаю більше калорій, ніж споживаю, - цитує Роналдо Reuters.

У лютому цього року футболіст отримав розрив зв"язок лівого коліна в матчі чемпіонату Італії проти "Ліворно", після чого у Франції переніс операцію. Лікарі сказали, що Роналдо відновиться не раніше, ніж через дев"ять місяців.

- Я не фізіотерапевт, але відчуваю, що зможу повернутися на поле набагато раніше, ніж після аналогічних травм, - сказав бразилець.

Роналдо вже двічі отримував подібні травми і в цілому пропустив через них близько двох років.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Роналдо пообіцяв схуднути на вісім кілограмів за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути