вівторок, 13 березня 2018 10:29

"Рома"-"Шахтар": що кажуть тренери перед матчем

"Рома"-"Шахтар": що кажуть тренери перед матчем
Тренери Шахтаря та Роми. Фото: telegraf.com.ua

На передодні матчу відповіді 1/8 Ліги чемпіонів наставники команди розповіли журналістам про майбутній поєдинок. Спочатку в одному з конференц-залів Stadio Olimpico, з пресою поспілкувався головний тренер "Вовків" Ейсебіо Ді Франческо.

Переклад пре-конференції подає сайт "Футбол.24".

"Це матч, в якому не можна помилятися, і нам треба намагатися з самого початку схилити чашу терезів на наш бік. Гравці повинні знати, що ми повинні перемогти. Не грати на нічию. Ми знаємо, що "Шахтар" любить контролювати гру, тому нам треба відіграти на максимумі всю гру. Якщо "Рома" гратиме так, як з "Наполі", чи це забезпечить результат? Буде непогано, якщо ми зіграємо, як з "Наполі". Ми показали в цьому матчі свій характер. Чи готувалися до серії післяматчевих пенальті? Так, звичайно, підготувалися і до цього. У футболі все можливо", - сказав тренер римлян.

Своїми думками поділився з пресою головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека.

"Настрій команди перед важливим матчем, і як не допустити таку ж історію, як з "Наполі", коли вдома обіграли, а на виїзді були проблеми? У будь-якому випадку ми розуміємо, наскільки складна гра очікується, і ми мотивовані. Не слід порівнювати "Рому" і "Наполі" – це різні команди. "Рома" прекрасно виступає у Лізі чемпіонів, вона обіграла "Атлетіко" і "Челсі" вдома, так що прекрасно розуміємо, що буде складно. Ми не приїхали сюди захищати результат і оборонятися. Ховатися від гри не будемо, гратимемо в наш звичний футбол. В обороні повинні бути практично ідеальними, щоб успішно протистояти "Ромі", - сказав Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" перебуває у прекрасній фізичній формі

Перший матч завершився з рахунком 2:1 на користь Шахтаря. А матч відповідь відбудеться сьогодні о 21:45 в Римі на "Стадіо Олімпіко". За текстовою трансляцією поєдинку ви зможете слідкувати на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «"Рома"-"Шахтар": що кажуть тренери перед матчем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути