Ексклюзиви
середа, 30 травня 2012 08:58

Ролан Гаррос. Коритцеву оштрафували на дві тисячі євро

Ролан Гаррос. Коритцеву оштрафували на дві тисячі євро
Марія Коритцева не з'явилася на матч першого раунду кваліфікації Ролан Гаррос Фото AFP

Українська тенісистка Марія Коритцева була оштрафована на дві тисячі євро за те, що не з'явилася на матч першого раунду кваліфікації Відкритого чемпіонату Франції.

Киянка не відмовилася від участі в турнірі офіційно, тому її прізвище значилося в сітці відбіркового турніру. Проте в Парижі Коритцева так і не з'явилася.

Тим часом, Леся Цуренко завершила свої виступи на Ролан Гаррос. У першому раунді змагань у парному розряді казахстансько-українська пара Первак / Цуренко поступилася білорусько-казахстанському дуету Говорцова / Воскобоєва: 2-6 3-6.

Додамо, що суперником українця Сергія Стаховського по другому колу став 112-й номер світового рейтингу 34-річний німець Томмі Хаас, який пробився в основну сітку змагань через кваліфікацію. Він здобув перемогу над 81-ю ракеткою світу, 30-річним італійцем Філіппо Воландрі - 6:3, 0:6, 6:4, 6:4.

За 2 години 44 хвилини тенісисти зробили по п'ять брейків. На рахунку Хааса 7 подач навиліт і 32 віннерсів при 6 подвійних і 66 невимушених помилках. У Воландрі 29 активно-виграних очок при 2 подвійних і 37 невимушених.

Зараз ви читаєте новину «Ролан Гаррос. Коритцеву оштрафували на дві тисячі євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути