Ексклюзиви
пʼятниця, 24 травня 2013 18:25

Ролан Гаррос. Долгополов і Стаховський отримали суперників, Бейгельзімер виграла кваліфікацію

Ролан Гаррос. Долгополов і Стаховський отримали суперників, Бейгельзімер виграла кваліфікацію
Олександр Долгополов стартує на "Ролан Гаррос" матчем з Турсуновим ФОТО: isport.ua

26 травня у Парижі стартує другий у сезоні турнір Великого Шолома - Відкритий чемпіонат Франції з тенісу ("Ролан Гаррос").

В основній сітці турніру два українських тенісиста. Олександр Долгополов, який отримав 22-й номер посіву, почне свій виступ у матчі з росіянином Дмитром Турсуновим.

Суперником Сергія Стаховського на старті буде француз Рішар Гаске, посіяний під 7-м номером.

120-а ракетка світу, 25-річний українець Ілля Марченко не зміг пробитися в основну сітку змагань. Українець поступився у двох сетах 125-й ракетці світу 31-річному іспанцеві Даніелю Мунос-Де Ла Нава (29) з рахунком 3:6, 6:7 (5).

Поєдинок тривав 1 годину 56 хвилин. Обидва суперники мали по вісім брейк-пойнтів, з яких Ілля реалізував два, а його суперник - три. Марченко шість разів подав навиліт проти одного ейса в іспанця, при цьому обидва уникли подвійних помилок. На рахунку Іллі 26 активно виграних розіграшів і стільки ж невимушених помилок, в іспанця - 17/16 відповідно. Всього за гру Марченко виграв 70 очок, а його суперник - 79.

29-річна українська тенісистка Юлія Бейгельзімер, яка займає у світовому рейтингу 210-е місце, стала переможницею кваліфікації, здолавши в трьох сетах 118-у ракетку світу 24-річну бразилійку Теліані Перейру (16) з рахунком 6:0, 3:6, 6 : 3.

Поєдинок тривав 2 години 3 хвилини. Юлія виграла сім геймів на подачі суперниці і чотири програла на своїй подачі. На рахунку Бейгельзімер 39 активно виграних очок при 37 невимушених помилках, а у її суперниці - 16/19 відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Ролан Гаррос. Долгополов і Стаховський отримали суперників, Бейгельзімер виграла кваліфікацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути