четвер, 25 вересня 2008 11:37

Роберто Карлос впевнений в перемозі над "Динамо"

Роберто Карлос впевнений в перемозі над "Динамо"

Захисник турецького "Фенербахче" Роберто Карлос заявив, що після невдалого старту в Лізі Чемпіонів команді просто необхідно вигравати наступну гру, де туркам протистоятиме київське "Динамо".

- Для нас не сюрприз те, що ми у минулому розіграші Ліги Чемпіонів дійшли до чвертьфіналу ("Фенербахче" в чвертьфіналі з загальним рахунком 3:2 поступився лондонському "Челсі"). Ми заслужили це.

- Ми достатньо сильні, щоб повторити те ж саме в цьому розіграші, можливо, навіть вийти у півфінал. Ми успішно виступали впродовж всього минулого сезону, але у результаті залишилися без трофеїв. Звичайно ж, цього сезону ми хочемо претендувати на Лігу чемпіонів. І я не бачу ніяких перешкод – команда здатна грати з ким завгодно.

- Ми надаємо величезне значення майбутньому матчу проти київського "Динамо". На жаль, у першому матчі ми програли "Порту" (3:1), тому просто зобов"язані вигравати наступний матч, - цитує футболіста офіційний сайт клубу.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос впевнений в перемозі над "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути