пʼятниця, 11 червня 2010 09:07

Рішення Доменека спричинили скандал у збірній Франції

Рішення Доменека спричинили скандал у збірній Франції

Чемпіонат світу в ПАР ще не почався, а у збірній Франції спалахнув скандал. Його спровокував наставник "триколірних" Раймон Доменек, який вирішив виключити з основного складу нападників Тьєррі Анрі та Сіднея Гову.

Більшість гравців не задоволені таким вчинком свого тренера, і, як пише французька преса, "мікроклімат у команді порушений". Футболісти вважають, що Анрі, поряд з півзахисником Абу Діабі, повинен виходити в стартовому складі замість Йоана Гуркюффа та Сіднея Гову.

За інформацією газети L'Equipe, у недавній тренувальної грі Ніколя Анелька спеціально не віддав пас Гуркюффу, а Франк Рібері забрав у нього м'яч, коли він готувався виконати штрафний удар. Щоправда, навіть такий протест не вплинув на рішення тренера.

"Перед матчем з Коста-Рікою головний тренер Раймон Доменек повідомив мені, що я не вийду в стартовому складі, - говорить Анрі. - Як я часто говорив, важливіше за все інтереси команди. Я спробую виходити на заміну і приносити користь, коли команда буде мене потребувати. Жоден гравець не вище інтересів команди".

Втім, не виключено, що Анрі все ж таки з'явиться в сьогоднішньому поєдинку французів проти Уругваю.

Тим часом наставник Уругваю Оскар Табарес вже заявив, що його команда повинна виграти у Франції.

"Наша первинна мета - виграти у Франції в першому турі, при всій повазі до цієї команди, - зізнався Табарес. - Ми знаємо, що буде вкрай складно вийти в плей-офф, якщо очковий багаж складе менше п'яти очок ".

Не став Табарес робити і секрету зі складу на матч. У грі з французами вийдуть: Муслера, Вікторіно, Лугано, Годін, М. Перейра, Перес, Аревало, А. Перейра, Гонсалес, Форлан, Суарес.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Рішення Доменека спричинили скандал у збірній Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути