Ексклюзиви
неділя, 22 квітня 2007 10:24

Ріо Фердінанд поповнив лазарет "Манчестер Юнайтед"

 

Захисник "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердінанд, 28 років, пропустить два тижні із-за рецидиву травми паху, повідомляє football.ua.

Фердинанд зіграв в матчі з "Мідлсборо", який завершився внічию 1:1, але шкутильгаючи покинув поле після першого тайму. Цю травму Ріо отримав ще в півфінальному матчі Кубка Англії минулих вихідних проти "Уотфорда".

Ріо Фердинанд поповнив лазарет команди, в якому вже знаходяться Неманья Відіч, Гарі Невілл, Джи-Сун Парк, Мікаель Сільвестр і Луї Саа.

- Травма Ріо була для нас найбільшим ударом, тому що я відчував, що якби ми пішли на перерву за рахунку 1:0, то все б було добре. Травма не вибила його на тривалий термін, і я б сказав, що він пропустить десь два тижні. Він повинен повернутися на полі до гри з "Челсі, - сказав Фергюсон після матчу.

- Суперники забили гол в доданий час першого тайму, і я думаю, якби Ріо був в порядку, вони б не змогли цього зробити. Але такі удари у футболі трапляються, й ви повинні вміти приймати такі речі.

- Зараз у нас залишилося всього 12 по-справжньому здорових футболістів. Для Каткарта сезон закінчений, оскільки він отримав травму на тренуванні на цьому тижні, так що у нас більше не залишилося захисників, яких можна б було закликати на допомогу. Ми сильно знекровлені, - додав Фергі.

Єдиною позитивною новиною є те, що Патріс Евра повинен до матчу з "Міланом" повернутися до складу команди.

Зараз ви читаєте новину «Ріо Фердінанд поповнив лазарет "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути